Kuka jäsenyyttä voi hakea?

Hetan varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea täysi-ikäiset henkilökohtaisten avustajien työnantajat.

Pääsääntöisesti Hetan jäsenet ovat

  • oman henkilökohtaisen avustajansa työnantajia
  • työnantajia alaikäisen lapsensa henkilökohtaiselle avustajalle

Jälkimmäisessäkin tilanteessa jäsenyyttä hakee nimenomaan se, joka toimii työnantajana. Hetan varsinaiseksi jäseneksi voivat hakea vain yksityiset henkilöt, eivät esim. yritykset.

Jäsenhakemuksen voi lähettää meille sähköisellä hakemuksella tai kirjepostina. Heta-liittoon saapunut jäsenhakemus käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Hakemuksia käsitellään pääsääntöisesti joka viikko aina tiistaisin, poikkeuksena loma-ajat, jolloin käsittelyajoissa voi olla viivettä.

Jäsenyys on voimassa aina siitä päivästä alkaen, jolloin hallitus on hyväksynyt jäseneksi.Jäseneksi hyväksymisen jälkeen uudelle jäsenelle lähetetään jäsenmaksulasku, työehtosopimus, ohjeet ja tarvittavat lomakkeet.

Jäsenen vastuulle jää lomakkeiden, laskun kopion ja maksukuitin toimittaminen hyvinvointialueelle. Suosittelemme että maksukuitti ja laskun kopio toimitetaan kuntaan vuosittain, jotta myös heillä on ajantasaiset tiedot jäsenyydestä.

Kannattajajäsenyys

Heta-liiton kannattajajäsenyyttä voivat hakea yksityiset henkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea Hetan tarkoitusta ja toimintaa.

Kannattajajäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä Heta-liiton toimistoon:
heta@heta-liitto.fi
puh. 02 4809 2400 ma ja ke-pe klo 9-11, ti klo 13-15.