Jäsenyys

Heta-liiton varsinaiseksi jäseneksi haetaan täyttämällä tällä sivulla oleva sähköinen jäsenhakemuslomake. Sähköisen jäsehakemuslomakkeen lähettämiseen tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnuksesi, joilla voit todistaa henkilöllisyytesi.

Jos et voi täyttää sähköistä jäsenhakemuslomaketta, voit tulostaa jäsenhakemuslomakkeen paperisena (pdf-tiedosto, rtf-tiedosto), täyttää sen ja postittaa Heta-liiton toimistoon: Heta-liitto, Tykistökatu 6 B, 20520 Turku. Muista allekirjoittaa hakemus!

Tutustu huolella jäsenen etuihin ja velvollisuuksiin ennen jäsenhakemuksen lähettämistä!


Vakuutan, että olen täysi-ikäinen luonnollinen henkilö ja toimin oman henkilökohtaisen avustajani työnantajana tai vammaisen henkilön puolesta tämän henkilökohtaisen avustajan työnantajana ja haen itselleni jäsenyyttä omasta halustani. Huom.! Ethän täytä hakemusta toisen ihmisen nimissä.

Allekirjoittamalla jäsenhakemuksen:

  1. Sitoudun noudattamaan yhdistyksen sääntöjä (www.heta-liitto.fi/heta-liiton-saannot).
  2. Sitoudun noudattamaan yhdistyksen solmimia työehtosopimuksia (www.heta-liitto.fi/heta-liitto.fi/tyoehtosopimus). Työehtosopimus sitoo työnantajaa työehtosopimuksen loppuun saakka riippumatta siitä, eroaako työnantaja omasta liitostaan kesken sopimuskauden.
  3. Annan suostumukseni siihen, että Heta-liitto voi käsitellä antamiani jäsenyyden kannalta tarpeellisia tietoja omassa toiminnassaan.
  4. Annan suostumukseni siihen, että Heta-liitto voi käsitellä antamiani tietoja neuvontapalveluiden toteuttamiseksi.
  5. Sitoudun maksamaan yhdistyksen liittymis- ja jäsenmaksun eräpäivään mennessä.


Rekisteriselosteet ja säännöt

Jäsenrekisterin rekisteriseloste (lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja käsittelyyn liittyvistä oikeuksista)
Tapahtumarekisterin rekisteriseloste
Heta-liiton säännöt