Vertaistukitoiminnasta VertaisHetaksi 

Julkaistu

Olemme iloisia, että vertaistukitoiminnasta on tullut pysyvä osa Hetan toimintaa. Jatkossa vertaistukitoimintamme kulkee nimellä VertaisHeta.

VertaisHetan toiminta on luottamuksellista, ja se on avoinna kaikille henkilökohtaisten avustajien työnantajille. Toiminnan vakiintumisen myötä VertaisHeta on jälleen 2024 lähtien Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittamaa. 

VertaisHetassa on tarjolla VertaisKahveja, joissa työntajuuteen liittyvistä asioita keskustellaan yhdessä toisten työnantajien ja Hetan työntekijän kanssa. Henkilökohtaisempaa vertaistukea työnantajana toimimiseen puolestaan tarjoaa VertaisKumppanuus.  

Julkaisimme tänään vertaistukikoordinaattorimme Marja Hukkasen blogikirjoituksen, jossa hän avaa vertaistukitoimintamme mennyttä ja tulevaa.

Lue blogikirjoitus täällä.

VertaisKahvit ja VertaisKumppanuus

VertaisKahveja pidetään viikoittain. Noin kerran kuukaudessa on teemalliset VertaisKahvit, joissa syvennytään yhdessä tiettyyn, ennalta sovittuun teemaan. Esimerkiksi 6.5. VertaisKahveilla on teemana avustajan kanssa matkustaminen, josta tulee alustamaan esteettömän matkailun asiantuntija Sanna Kalmari.

Osallistumislinkin VertaisKahveille löydät sivuiltamme.

Pääset mukaan klikkaamalla linkkiä, eli osallistuaksesi tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.  

VertaisKumppanuus tarjoaa henkilökohtaista vertaistukea ja kokemusten vaihtoa. Keskusteluja käydään kahden kesken koulutetun työnantajakumppanin kanssa. Osa työnantajakumppaneistamme löytyy myös Toivo-vertaistukisovelluksesta.

Pääset tutustumaan VertaisKumppanuuteen lisää täällä. 

Tervetuloa mukaan VertaisHetan toimintaan!