Henkilökohtainen vertaistuki

Kaipaatko kahdenkeskeistä vertaistukea henkilökohtaisten avustajien työnantajuuteen? Ehkä olet työnantajana vielä uusi tai sinulla on mielessäsi joku tietty asia, jota tahtoisit pohtia yhdessä toisen työnantajan kanssa – älä epäroi hakeutua vertaistuen pariin!

Heta-liitto on kouluttanut vertaistukihenkilöitä, joiden kanssa on mahdollisuus keskustella työnantajuuteen liittyvistä teemoista. Heta-liiton vertaistuki on tarkoitettu kaikille henkilökohtaisten avustajien työnantajille, eli sinun ei tarvitse olla Hetan jäsen saadaksesi vertaistukihenkilön.

Lue vertaistukikoordinaattorimme Marjan blogiartikkeli henkilökohtaisesta vertaistuesta.

Mitä vertaistukihenkilön kanssa tehdään?

Hetan vertaistukihenkilö toimii itsekin henkilökohtaisen avustajan työnantajana, joten hän on sinun kanssasi samankaltaisessa tilanteessa. Hän kuuntelee sinua ja keskustelee kanssasi niistä teemoista, joissa kaipaat tukea.

Vertaistukihenkilö tukee sinua omiin kokemuksiinsa perustuvan osaamisensa mukaan. Voitte sopia teille parhaan kanavan olla yhteydessä, tapoja on monia! Vertaistukea voidaan antaa niin kasvotusten, puhelimitse, sähköpostilla kuin sosiaalisen mediankin kautta.

Vertaistuki ei ole lakineuvontaa

Huom.! Vertaistukea ei ole tarkoitettu työehtosopimukseen liittyvien juridisten asioiden selvittelyyn. Vertaistuki ei ole lakineuvontaa, vaan henkistä tukea työnantajana toimimisen haasteisiin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, jotka liittyvät työehtosopimukseen/työsuhteen juridiseen puoleen, ole yhteydessä lakimiehiimme HetaHelp-palvelun kautta.

Vertaistukea koskee vaitiolovelvollisuus

Vertaistukihenkilöt allekirjoittavat Heta-liiton kanssa sopimuksen, jossa sitoutuvat Hetan arvoihin sekä vaitioloon tuettavan henkilön asioista. Molemmilla osapuolilla on vaitiolovelvollisuus tapaamisiin liittyen, eikä tapaamisiin liittyvistä asioista saa puhua kenellekään ulkopuoliselle vertaistuen päätyttyäkään.

Mikäli tahdot itsellesi vertaistukihenkilön, voit täyttää tämän lomakkeen.

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä sähköpostitse:

vertaistuki@heta-liitto.fi

Voit myös olla puhelimitse yhteydessä toimistoomme: puh. 02 4809 2400

Olemme sinuun yhteydessä ja yhdistämme sinut sopivan henkilön kanssa.

Voit tustua vertaistukihenkilöihin tällä sivulla.

Työnantajakumppanit logo