Vuoden viimeinen työnantajakumppanien koulutus alkaa

Julkaistu

Kiinnostaisiko sinua toimia vapaaehtoisena työnantajakumppanina toiselle henkilökohtaisen avustajan työnantajalle? Haku tämän vuoden viimeiseen työnantajakumppanien koulutukseen on nyt auki! 

Työnantajakumppanien koulutus järjestetään Microsoft Teamsin kautta etäyhteyksin. Koulutus on osa STEAn rahoittamaa Työnantajakumppanit-vertaistukihanketta. Koulutus koostuu kolmesta tapaamiskerrasta. Lisäksi osallistujat saavat itsenäisesti pohdittavia välitehtäviä. Koulutuksen suoritettuasi voit toimia vapaaehtoisena Hetan työnantajakumppanina eli vertaistukihenkilönä. 

Hetan työnantajakumppani keskustelee, kannustaa, rohkaisee toista henkilökohtaisen avustajan työnantajaa ja ohjaa hänet tarvittaessa syventävien palveluiden piiriin.

Koulutuksen aikataulu

to 21.10. klo 16.30–19.00 Vertaistuki – mitä ja miksi? 

to 18.11. klo 16.30–19.00 Vertaistuki voimavarana henkilökohtaisen avustajan työnantajuudessa 

to 9.12. klo 16.30–19.00 Vertaistukihenkilönä toimiminen käytännössä

Koulutuksen vetäjänä toimii Heta-liiton järjestöassistentti, sosionomi Tiia Sipola. Kouluttajana toimii ratkaisukeskeinen terapeutti ja työnohjaaja Outi Kainunkangas, joka on toiminut kuntoutusalan yrittäjänä ja työnantajana yli 10 vuoden ajan.

Mukaan valittuna osallistujana sitoudut osallistumaan kaikkiin kolmeen koulutuskertaan. Koulutus on suunnattu kaikille henkilökohtaisen avustajan työnantajina toimiville, Heta-liiton jäsenyys ei ole edellytyksenä. 

Ilmoittautuminen koulutukseen

Kerrothan meille 15.10. mennessä, miksi juuri sinä olisit hyvä työnantajakumppani toiselle henkilökohtaisen avustajan työnantajalle, ja miksi sinut tulisi valita mukaan koulutukseen. Ilmoittautumaan pääset tästä.  

Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, valitsemme osallistujat hakemusten perusteella. Koulutuksia järjestetään myöhemmin lisää. 

Lisätietoja saat  Heta-liiton toimistosta: 

heta@heta-liitto.fi 

02 4809 2400 ma, ke, to, pe 9–11, ti 13–15 

www.heta-liitto.fi 

Työnantajakumppanit logo