Tule mukaan Ajattelun huoltohetkeen!

Julkaistu

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme kaksi Ajattelun huoltohetkeä!

Erityisesti vallitsevassa poikkeustilanteessa arki voi helposti kuormittaa ja pinna olla kireällä. Ajattelun huoltohetki on henkilökohtaisten avustajien työnantajille räätälöity osallistava valmennus, josta saat keinoja vahvistaa omaa hyvinvointiasi ja säädellä voimavarojasi, jolloin pystyt poikkeustilanteesta huolimatta toimimaan kannustavana johtajana ja saat parasta mahdollista henkilökohtaista apua. Ajattelun huoltohetken pitää Tietopankin Johtamisen mestariksi -oppaan tekijä Pia Aalto.

Ajattelun huoltohetki järjestetään verkossa Zoom-ohjelman avulla, joten osallistuaksesi tarvitset tietokoneen/kännykän/tabletin, jolla Zoom toimii, sekä internetyhteyden.

1. Ajattelun huoltohetki to 23.4. klo 15-16: Täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon tästä linkistä.

2. Ajattelun huoltohetki pe 24.4. klo 14-15: Muutama paikka jäljellä, ilmoittaudu tästä linkistä.

Valmennukset ovat sisällöltään samat, joten ethän ilmoittaudu kumpaankin.

Suuren kysynnän vuoksi pyydämme myös, että jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään osallistumaan, niin perut ilmoittautumisesi. Ilmoittautumisen voi perua joko ilmoittautumisen yhteydessä saadun sähköpostin kautta tai laittamalla viestiä Hetan viestinnän ja kehittämisen asiantuntijalle Katjalle: katja.santalahti@heta-liitto.fi. Ajattelun huoltohetki on ollut todella suosittu, joten huolehditaan yhdessä, ettei tule turhia varauksia.

Kuvituskuva, jossa on puista lattiaa valaiseva hehkulamppu.
Kuva: Pixabay

Ajattelun huoltohetki -webinaari on maksuton henkilökohtaisten avustajien työnantajille. Tilaisuuteen ilmoittautuneet saavat ennen webinaaria sähköpostitse linkin, jonka kautta pääsevät osallistumaan.

Lisätietoja kouluttajasta:

Kuva webinaarin pitäjästä.Pia Aalto on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka tunnetaan käytännönläheisenä johtajien ja esimiesten coachina ja kouluttajana. Pia toimii kokoonpanossa Pomon Enkelit ja on toinen käsikirjan ”Pomon parhaat ratkaisut” kirjoittajista.