Tes-koulutuksia kunnille ja avustajakeskuksille

Julkaistu

Työskenteletkö vammaispalveluiden parissa, lasketko henkilökohtaisten avustajien palkkoja tai neuvotko työksesi henkilökohtaisten avustajien työnantajia? Tarvitsetko lisätietoa uudesta, henkilökohtaisia avustajia koskevasta työehtosopimuksesta?

Järjestämme kuntien vammaispalveluiden ja palkkahallinnon sekä avustajakeskusten työntekijöille verkkokoulutuksia uudesta henkilökohtaisia avustajia koskevasta työehtosopimuksesta. Hetan lakimiehet Iida Villman ja Laura Kovalainen kertovat koulutuksessa uuden työehtosopimuksen muutoksista ja soveltamisesta sekä antavat konkretisoivia esimerkkejä. Koulutuksessa pääset myös itse kysymään lakimiehiltä juuri niistä työehtosopimuksen kohdista, joiden soveltamiseen tarvitset lisätietoa.

Osallistuaksesi verkkokoulutukseen tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, mikrofoni ja tarvittaessa kuulokkeet. Koulutukset ovat sisällöltään samoja lukuun ottamatta osallistujien esittämiä kysymyksiä.

Huom.! Jos etsit Hetan jäsenille tarkoitettuja tes-koulutuksia, niin siirry tälle sivulle.

Ilmoittautumisohjeet

Koulutuksiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittauduthan etukäteen. Jos kiinnostuneita on paljon enemmän kuin koulutuksiin mahtuu, niin järjestämme lisäkoulutuksia. Jos ilmoittautuneita on vain vähän, perumme koulutustilaisuuden tai yhdistämme sen toiseen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussähköpostin ilmoittautumisesta. Viimeistään vuorokausi ennen koulutusta saat sähköpostitse linkin, jota kautta pääset varsinaiseen koulutukseen.

Mikäli et voikaan osallistua koulutukseen, niin peruthan osallistumisesi vahvistussähköpostissa olevien ohjeiden mukaan. Näin paikkasi vapautuu jollekin toiselle.

Tes-koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumislinkit

ke 19.2. klo 9-11
(ilmoittautuminen päättyy 17.2.)

pe 21.2. klo 9-11
(ilmoittautuminen päättyy 19.2.)