Toivo-vertaistukisovellus

Voit saada vertaistukea työnantajuuteen myös Toivo-vertaistukisovelluksen kautta. Vertaistuen piiriin hakeutuminen sovelluksen kautta on helppoa, sillä erillistä yhteydenottoa Heta-liittoon ei tarvita. 

Jos haluat henkilökohtaista vertaistukea Toivo-sovelluksen kautta, lataa maksuton sovellus Google Play -kaupasta (Android) tai App Storesta (iOs). Voit käyttää Toivoa myös verkkoselaimen kautta . Sovellus on helppokäyttöinen keskustelualusta, jossa voit lähettää viestejä tai soittaa vertaistukihenkilölle anonyymisti. 

Katso ohjevideo sovelluksen käytöstä.  

Löydät Heta-liiton ja työnantajakumppanimme Toivosta kirjoittamalla sovelluksen hakukenttään Heta-liitto ja valitsemalla järjestösivun alta kohdan “vertaistukihenkilöt”. Työnanantajakumppanit ovat koulutettuja vertaistukihenkilöitä, jotka ovat sitoutuneet vaitioloon myös sen jälkeen, kun he eivät enää toimi vertaistukijoina. 

Toivo-vertaistukisovellus kokoaa yhteen monia eri tahoja, jotka tarjoavat vertaistukea eri elämäntilanteessa oleville ihmisille. Sovellusta ovat kehittäneet yhdessä OLKA-toiminta, HUS sekä HyTe ry. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaa Mesensei Oy. Lue lisää vertaistukisovelluksesta blogiartikkelistamme sekä tutustu Toivon nettisivuihin. 

Voit ottaa yhteyttä vertaistukihenkilöihimme vaikka heti Toivon kautta. Toivosta löydät vertaistukea silloin, kun sitä tarvitset. 

Henkilö pitää kädessään puhelinta, jossa on Toivo-vertaistukisovellus auki.
Kuva: olkatoiminta.fi