Uusia jäseniä Hetan hallitukseen

Julkaistu

Heta-liiton hallitus on saanut uusia jäseniä. Heidät valittiin valtuuston syyskokouksessa selkeällä äänienemmistöllä. 

Heta-liiton historian ensimmäisen valtuuston viimeinen syyskokous järjestettiin sunnuntaina 21.11.2021. Kokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä. Ehdolle oli asettunut 19 henkilöä, joista valituiksi tulivat Terhi Toikkanen ja Markku Salminen kaudelle 2022–2024 sekä Lassi Murto kaudelle 2022–2023. Terhi Toikkanen jatkaa hallituksessa, ja uudet jäsenet Markku Salminen ja Lassi Murto aloittivat tehtävässään välittömästi. 

Onnittelemme uusia hallituksen jäseniä ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi! 

Muita syyskokouksen asioita 

Marja Pihnala erosi syyskokouksessa hallituksesta ja palasi valtuuston jäseneksi.  

Sääntömuutokset (ison sääntömuutoksen hienosäätö) hyväksyttiin vietäväksi PRH:lle eli Patentti- ja rekisterihallitukselle. Sääntömuutokset tulevat voimaan, kun PRH on ne hyväksynyt. Arvioitu käsittelyaika on 32 työpäivää, joten vastauksen saamme arvion mukaan tammikuun alussa.  

Kokouksessa hyväksyttiin myös hallituksen esityksen mukaan päivitetty hallintosääntö. 

Tulevaa valtuustovaalin ääntenlaskua varten valittiin vaalivaliokunta, johon kuuluvat Maija Aatelo, Tiina Rinne ja Lassi Murto. Seuraava valtuustovaali tullaan järjestämään syksyllä 2022. 

Myös ensi vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio hyväksyttiin. Voit tutustua toimintasuunnitelmaan tästä: 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022 pdf

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022 rtf

Jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2022 tulevat olemaan: varsinainen jäsen 75e/vuosi (liittymismaksu 10e), kannattajajäsen 10e / vuosi, kannattajayhteisö 100e/ vuosi.