Heta-liiton uudet työntekijät

Julkaistu

Heta-liitto on saanut tällä viikolla peräti kaksi uutta työntekijää!

Maanantaina Hetan järjestölähettiläänä aloitti Turussa asuva, alunperin Forssasta kotoisin oleva Anniina Lehtinen. Keskiviikkona Hetan vertaistukikoordinaattorina aloitti Savonlinnassa asuva Marja Hukkanen.

Molemmat työntekijät saivat kesäkuussa tietää uudesta työpaikastaan, minkä jälkeen he pääsivät vielä nauttimaan kesästä ennen työsuhteen alkua.

Marja kertoo kesästään näin:

— Kesä oli varsin aurinkoinen ja riittävän lämmin. Päivät tuli pakoiltua pahinta hellettä ja ulkoilut suuntautuivat rannalle kahden uintia rakastavan labradorin kanssa. Lomalla kävimme Kainuussa ja Pohjois-Suomessa sukulaisten ja tuttujen luona. Kesän kohokohtia oli suppailu, teltassa nukkuminen ja tieto uudesta työpaikasta!

Anniinan kesä meni kouluhommien parissa, mutta hän kertoo myös matkailleensa Seinäjoella ja Yyterin kauniissa maisemissa.

Millaisilla fiiliksillä uudet työntekijät aloittelevat Hetassa?

— Aloitan työt positiivisin ja avoimin mielin. On mukavaa päästä kehittämään Hetan vertaistukitoimintaa. Toivottavasti vertaistuesta on apua mahdollisimman monelle henkilökohtaisen avustajan työnantajalle, pohtii Marja.

Myös Anniinan tunnelmat ovat positiiviset.

— Olen todella innoissani! Olen myös onnellinen siitä, että tämä työpesti on minun ensimmäinen pitkäaikainen työni.

Työntekijät esittelevät itsensä tarkemmin tulevina viikkoina Hetan blogissa. Lämpimästi tervetuloa Hetaan Anniina ja Marja!

Anniina Lehtinen
Anniina ensimmäisenä työpäivänään tutustumassa DataCityn taiteeseen
Marja Hukkanen
Marja Hukkanen avustajakoiransa kanssa