Olemme mukana Apuväline-messuilla!

Julkaistu

Heta-liitto on mukana 7. – 9.11. järjestettävillä Apuväline-messuilla. Tule moikkaamaan meitä osastolle 802!

Apuväline-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere) ja Heta-liitto on menossa mukana omalla osastollaan kertomassa henkilökohtaisen avun työnantajamallin merkityksestä.

Apuväline-messuilla on yhteensä yli 200 näytteilleasettajaa, runsaasti toimintapisteitä ja ohjelmaa. Tämän vuoden teemoja ovat

  • robotiikka ja teknologia
  • esteettömyys ja saavutettavuus
  • kuntoutus ja hyvinvointi

Hetan osastolla (osasto 802) pääset kertomaan, mitä henkilökohtainen apu juuri sinulle merkitsee. Yhdessä me olemme Heta ja yhdessä meissä on voimaa näyttää työnantajamallin merkitys! Tule moikkaamaan Hetan luottamustoimijoita ja työntekijöitä ja nappaamaan hetalaisten oma heijastin mukaasi.

Hetan jäsen, puuttuuko Sinulta lippu Apuväline-messuille?

Tarjoamme Hetan jäsenille lipun Apuväline-messuille. Lippuja annetaan 1 kpl/jäsen, ja lippuja on rajallinen määrä. Liput jaetaan Hetan jäsenille sitä mukaa, kun pyyntöjä tulee. Lippu voidaan toimittaa vain sähköpostitse. Jos haluat pääsylipun, niin otathan viimeistään tiistaina 5.11. yhteyttä järjestöassistenttiimme Tiiaan sähköpostitse: heta@heta-liitto.fi.

Kuvassa on ikään kuin valkoiseksi maalattu tausta, jossa lukee mustalla tekstillä "Mitä henkilökohtainen apu sinulle merkitsee?" Kuvassa on valkoiseksi maalatulla taustalla kirjoitettu henkilkohtaisen avun työnantajamallin historiaa: Vuonna 1979 annettiin Suomen ensimmäinen henkilökohtaisen avun päätös. Vuonna 2005 perustettiin Heta-liitto. Vuonna 2009 henkilökohtaisesta avusta tuli subjektiivinen oikeus. Vuonna 2019 meitä henkilökohtaisen avustajan työnantajia on yli 15 000. Vuonna 2020 tulee kuluneeksi 10 vuotta ensimmäisestä alan työehtosopimuksesta.