Hetan hallitukseen valitaan varapuheenjohtaja ja yksi jäsen – asetu ehdolle!  

Julkaistu

Hetan jäsen, tule mukaan vaikuttamaan! 

Heta-liiton valtuuston syyskokous järjestetään lauantaina 25.11.2023 Teams-kokouksena.  Valtuusto valitsee kokouksessa uusia jäseniä hallitukseen erovuorossa olevien tilalle.  
 
Kokouksessa valitaan hallitukselle varapuheenjohtaja sekä yksi jäsen. Molemmat valitaan tehtävään kolmeksi vuodeksi, kaudelle 2024–2026.

Millaisia tehtäviä Hetan hallituksella on?

Hallituksen tehtävänä on muun muassa edustaa liittoa ja hoitaa sen operatiivisia asioita. Hallitus vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta ja huolehtii valtuuston päätösten toimeenpanosta. Se vastaa työehtosopimusneuvotteluista ja valvoo sopimuksen noudattamista. Hallitus hyväksyy Hetan uudet jäsenet ja palkkaa työntekijät. Lisäksi hallitus vastaa vaikuttamistyöstä ja edustaa Hetaa erilaisissa tilaisuuksissa ja työryhmissä. 

Hallituksen kokouksia on keskimäärin kerran kuussa, ja ne pidetään pääsääntöisesti Teams-etäkokouksina. Mahdolliset matkakulut korvataan lähtökohtaisesti julkisen liikenteen taksojen mukaan. Hallituksen kokouksista maksetaan kokouspalkkio. Hallituksen jäsenten kokouspalkkio on vuonna 2023 ollut 60 euroa/kokous ja puheenjohtajan palkkio 120 euroa/kokous. Vuoden 2024 kokouspalkkiot päätetään syyskokouksessa. 

Hallituksen jäsenet vuonna 2023 ovat:

puheenjohtaja Maija Aatelo (valittu toimikaudelle 2023–2025)

varapuheenjohtaja Venla Räty (valittu toimikaudelle 2021–2023)

hallituksen jäsen Kata Jaakkola (valittu toimikaudelle 2023–2025)

hallituksen jäsen Lassi Murto (valittu toimikaudelle 2022–2023)

hallituksen jäsen Markku Salminen (valittu toimikaudelle 2022–2024)

hallituksen jäsen Terhi Toikkanen (valittu toimikaudelle 2022–2024)

Kuinka asettua ehdolle hallitukseen?

Ehdokkaaksi voivat asettua Hetan varsinaiset jäsenet 1.11.–15.11.2023. Näin ehdimme toimittaa ehdokasesittelyt riittävän ajoissa valtuustolle ennen valtuuston kokousta 

Asetu ehdokkaaksi täyttämällä tämä lomake.

Lomakkeen kohdat 1–4 ovat pakollisia. Kysymyksissä 5–7 voit halutessasi esitellä itsesi tarkemmin, mutta näihin kysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mahdollisimman kattavat vastaukset auttavat valtuustoa tutustumaan ehdokkaisiin ja tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.  

Vain ne ehdokkaat, joita esitetään kokouksessa, ovat mukana mahdollisessa äänestyksessä.

Miksi asettua ehdolle Hetan hallitukseen?

Heta-liiton hallituksen jäsenyys tarjoaa arvokasta kokemusta luottamustehtävistä, kehittää edustus- ja esiintymisvalmiutta ja on oiva lisä ansioluettelossa. Hallituksen jäsenenä pääsee syventymään henkilökohtaisen avustajan työnantajana toimimiseen. 

Toivomme innostuneita ja sitoutuneita jäseniä hallitukseemme. Näin voimme kehittää Hetan toimintaa palvelemaan jäseniämme entistäkin paremmin.    

Lisätietoja

Lisätietoja voit kysyä Heta-liiton puheenjohtajalta.  

Maija Aatelo (parhaiten tavoitettavissa klo 15–19) 
maija.aatelo@heta-liitto.fi  
puh. 050 512 1665